2011. július 30., szombat

Mostantól órát is készítek :)

Elég termékeny hét áll mögöttem. Igyekeztem minél több kérést teljesíteni. Emellett azért igyekszem megvalósítani az újabb ötleteimet is. Már egy ideje gondolkodom, hogyan lehetne valami egyedi, mutatós órát készíteni. Először szivárványos órában gondolkodtam, de az sajnos nem sikerült, és félretettem... most újabb ötletem támadt. Kukacolt óralap, applikált számokkal, és gyönygökkel. Ezt végre sikerült megvalósítanom. :) Az első példányt Márti barátnőmnem készítettem neve napjára. Mág ő is csak fotón látta, de remélhetőleg hamarosan ténylegesen megkapja, és mindig eszébe jutok majd, ahányszor ránéz. :)
Patchwork óra 
























Aztán befejeztem a táskát, amit Mónika rendelt, a barátnőjének, akinek most született meg a kicsi fia, Csanád. Babatáskának fogják használni. Remélem tetszeni fog, már alig várom a visszajelzést. :)





A fehér táska mellé Magdolnának varrtam még egy feketét is. Egy kicsit, amibe pénztárca, iratok, mobil, egy kis ez az belefér, csak felkapom, és már megyek is. :) Nekem nagyon tetszik, szerintem előbb utóbb nekem is lesz ilyenem :) Bízem benne, hogy Magdolna sem fog csalódni. :)







3 megjegyzés:

  1. Kedves Zsuzsim! Köszönöm szépen az órát, mint minden munkád, ez is nagyon szép és igényes. Még keresem neki a megfelelő helyet, de valószínűleg a konyha falát díszíti majd. :) Puszillak!

    VálaszTörlés
  2. Mártikám!
    Nagyon nagyon szívesen. Jó lesz a konyhában, legalább ha ránézel, majd mindig eszedbe jut, hogy valakinek a messzi távolban milyen fontos is, hogy Te vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. Juj de szupi ez az óra! Nagyon ötletes és gyönyörű!!

    VálaszTörlés