2011. június 22., szerda

2 in 1 táska, avagy a csomós táska továbbfejlesztve :)

A múlt héten fent voltam Pesten egy kis anyagbeszerzésen. Csudaszép dolgok vannak ám ott.... most el vagyok látva anyagokkal :) Varrtam is már két táskát az ottani szerzeményekből. Az egyiket Timinek, ő már előre kinézte magának az anyagokat a neten. Én csak azt a nevet adtam neki, hogy "a játékos" :) mert az egyik oldala dobókockás, a másik oldala pedig francia kártya mintás. Mivel mind a fét oldala flízzel van bélelve, és mindkét oldala kukacolva van, így csak kifordítjuk, és máris van egy másik táskánk. :) Ilyen táskából másikat is készítettemm, de azt csak később mutatom meg, mert nem szeretnék lebukni a meglepetéssel. :)
Aztán a hétvégén vendégségben voltunk kedves barátnőméknél. Azon gondolkodtam, mit is vihetnék ajándékba... Lackónak persze egyértelmű volt, hogy hátizsákot varrok, és a tűzöltó autó is adta magát, mert Ő egy kis tűzoltó parancsnok :) Keni vágja a tűzcsapokat, a tömlőt, a fecskendőt. :) Édesanyja, Viki nagyon szeret horgolni, és gyönyörűek a minkái. Aki szeretné itt megnézheti a munkáit. :) Így történt hát, hogy horgolótű tartót varrtam, hogy megfelelően tudja tárolni, a folyton csak szaporodó horgoló tűket. :)
Ezen kívül Katának is készült egy ugyanolyan táska, mint az enyém, és Csilla barátnőmnek is készült egy rózsaszín felső résszel, ahogy szerette volna. No és akkor lássuk a műveket. :)

2 in 1 táska egyik oldala

A dobókockás oldal

Közelről

A 2. oldal :)

A franciakártyás oldal

Közelről

A horgolótű tartó :)

Horgolótű tartó kinyitva

Lackó tűzoltós hátizsákja

Horgolótű tartó külseje kinyitva

Csilla táskája.... elég vacak fotó... 

Kata táskája


.

6 megjegyzés:

  1. Köszönjük szépen a hátit és a táskát! A horgolótű tartó egy csoda! Imádom! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó ez a horgolótű tartó!
    Én mondjuk annyiban módosítanám-mert nekem vannak igen kicsi,vékony horgoló tűim is,szóval én csinálnék kisebb likakat is,hogy ne kelljen a kicsi tű után kutakodni:-))De ez csak az én véleményem!Egyébként meg nagyon szuper!!

    VálaszTörlés
  3. Kike!
    Örülök, hogy tetszik. :)
    Végül is lehet kisebb helyeket is csinálni. Itt is vannak azért kisebbek és nagyobbak is, de ez tetszés szerint variálható. Sőt, a vékonyakat akár egy helyre kettőt is bele lehet szúrni. :)
    Nagyon ügyesen horgolsz, egyre jobban belejösz. :)

    VálaszTörlés
  4. Kike!
    Nem kell kisebb ám, nekem a 0,5os tűm is simán belefér.

    VálaszTörlés
  5. Zsuzsa:Köszi!:-)Sajna úgy tűnik nem tudom befejezni Domi másik ajándékát,pedig ma is főleg csak horgoltam,és mindjárt megyünk a játszóra aztán ott is folytatom.
    Nekem van olyan horgolótűm ami csak 7-8 cm hosszú-még a Mamámé voltak,ezer évesek:-)

    VálaszTörlés