2011. október 30., vasárnap

Netbook táska, hátizsák, és a legújabb őszi táska :)

Sziasztok!
Már jó régen írtam.... ennek az oka az, hogy teljesen kiveszi az energiámat a munka. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz visszaszokni a munkába. Reggel futunk az oviba, onnan rohanok dolgozni, és mire hazaérek hulla fáradt vagyok. Azért kezdem ám magamat összeszedni, hiszen lassan készülődni kell a karácsonyra. Már most érkeznek a kérések. :) Ezúton megkérek mindenkit, aki tőlem szeretne ajándékot karácsonyra írjon mailt, és beszéljük meg, nehogy lemaradjon. :)

Megmutatom amiket mostanában varrtam. :)
Először is egy új dolog, egy netbook táska, amit főnökasszonyomnak, Juditnak varrtam. Nekem nagyon tetszik. :) Igaz, kicsit merész ez a pink, de valamiért nem tudtam elszakadni tőle. :) A gyerekei mondjuk nagyot néztek, de Neki tetszik. :)
A virágokat strasszokkal díszítettem

A hátsó oldala

Kinyitva
Aztán végre befejeztem a kis hátizsákot, amit Marcsi testvére kért a kislányának, Ágikának. A kívánsága az volt, hogy Dóra a kis felfedező legyen rávarrva. Már elküldtem Neki is a képet, de még nem kaptam visszajelzédt, hogy tetszik e, de remélem igen. :)
Ágika hátizsákja

Dóra a kis felfedező

Hátulról


Ez pedig a mai munkám. Már hetek óta foglalkoztat egy új táska gondolata. Már nekifogtam a lerajzolásának párszor, de végül  is tegnap született meg a szabásmintája, ma pedig a táska. Szerintem fogok még ilyet varrni. :)

Az eleje

Közelebbről

A cipzár megoldás :)

Hátulról

1 megjegyzés: